Uploaded image for project: 'Picard'
  1. Picard
  2. PICARD-926

Having trouble submitting AcoustIDs

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: Normal
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: 1.4
    • Component/s: Data Submission
    • Labels:
      None
    • Environment:
      Windows 10

      Description

      Note the version above is all I can select but at the moment I am using the dev 1.4 (it was throwing similar errors with 1.3.2)

      http://api.acoustid.org:80/v2/submit - server replied: BAD REQUEST': parameter "duration.10" must be a positive integer

      Have been getting bad request returns like this for a couple of days. Note: I have just loaded the dev version and this is what that is giving me. Prior to that it was slightly different wording.

      Note that this seems to randomly resolve itself at times. Not sure whether it is even related to Picard or the server. Feel free to dump this if it is the latter.

        Attachments

        1. bugpicard.txt
          59 kB
        2. picardbug2.txt
          6 kB
        3. screenshot-1.png
          screenshot-1.png
          74 kB

          Activity

            People

            • Assignee:
              Unassigned
              Reporter:
              majorlurker Andrew Clinkaberry
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              4 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved: