Uploaded image for project: 'MusicBrainz Server'
  1. MusicBrainz Server
  2. MBS-4619

Images don't always work immediately

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: None
    • Fix Version/s: Cover Art Archive
    • Component/s: None
    • Labels:
      None

      Description

      e.g. I uploaded an image to http://caa.mbsandbox.org/release/0e6162b0-7780-4dc6-bc8f-b01366fb060a/cover-art
      The cover art didn't work until the thumbnails were created

      The image source was http://coverartarchive.org/release/0e6162b0-7780-4dc6-bc8f-b01366fb060a//808971955.jpg and loading that gave:

      <?xml version='1.0' encoding='UTF-8'?>
      <Error><Code>NoSuchBucket</Code><Message>The specified bucket does not exist.</Message><Resource>mbid-0e6162b0-7780-4dc6-bc8f-b01366fb060a not found by Metadata::get_obj()[server]</Resource><RequestId>2d26fc12-d603-4c0c-99c8-aba21d03c142</RequestId></Error>

      I can reproduce this with nearly every image I upload. I managed to upload three images to a release before the images started to work. Once the images started to work, uploading further images worked fine.

        Attachments

          Activity

            People

            • Assignee:
              warp Kuno Woudt
              Reporter:
              nikki nikki
            • Votes:
              0 Vote for this issue
              Watchers:
              0 Start watching this issue

              Dates

              • Created:
                Updated:
                Resolved:

                Packages

                Version Package
                Cover Art Archive