Uploaded image for project: 'MusicBrainz Server'
  1. MusicBrainz Server
  2. MBS-5471

No correct search results even with a recording ID (during Add Release)

    XMLWordPrintable

    Details

    • Type: Bug
    • Status: Closed
    • Priority: High
    • Resolution: Fixed
    • Affects Version/s: 2012-10-29
    • Fix Version/s: 2012-11-14
    • Component/s: None
    • Labels:
      None

      Description

      Formerly, after having past the recording ID to a search field (during Add Release / Recordings), I received immediately:

      • a correct recording with a green background in the search field
      • this same (sole) recording below the search field
      • this same recording in the Tracklist table.

      Now, after having past the recording ID, I receive in the search field sometimes a correct recording (when it's a sole in database), sometimes a wrong recording (e.g., by other artist), and always:

      • the background of search field is grey
      • no recordings below the search field
      • no recording in Tracklist table.

      I have to push the magnifier icon in the search field, and I receive (instead of a sole recording with this ID) a list of recordings, sometimes by different artists.
      What's happened to the recording search?

        Attachments

          Activity

            People

            Assignee:
            ianmcorvidae Ian McEwen
            Reporter:
            rocknrollarchivist Valeriy Orlov
            Votes:
            0 Vote for this issue
            Watchers:
            1 Start watching this issue

              Dates

              Created:
              Updated:
              Resolved:

                Packages

                Version Package
                2012-11-14